Termene si Conditii

Termene si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice a paginii web littlegenius.ro

 

Bine ati venit pe site-ul web www.littlegenius.ro. Prezentele Termene si Conditii Generale intra in vigoare in data de 10.10.2016. Prin utilizarea acestui web site si a materialelor oferite pe acest site, sunteti de acord cu valabilitatea prezentelor Termene si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice a paginii web www.littlegenius.ro.

 

Precizari generale:

Prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizare (TCG) se aplica in mod exclusiv relatiei dintre www.littlegenius.ro si utilizatorii care utilizeaza sectiunea publica a bazelor de date operate de www.littlegenius.ro. Termenii si conditiile unui participant care contravin prezentelor TCG sau care se abat de la acestea nu sunt valabile.

Acest site va fi folosit asa cum este. Proprietarul si reprezentantii acestuia nu isi asuma nicio responsabilitate sau obligatie prin acest site, el avand scop pur informativ. Indreptatirea utilizatorilor de a utiliza pagina web www.littlegenius.ro si functiile acesteia exista numai in limitele stadiului actual al tehnologiei.

Littlegenius.ro poate restrictiona in mod final si definitiv accesul unui participant la utilizarea paginii web www.littlegenius.ro, daca acesta a incalcat in mod repetat prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG) sau daca a facut acest lucru in circumstante deosebit de grave, sau daca exista alte motive importante.

Littlegenius.ro are dreptul de a modifica Termenii si Conditiilor Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG) oricand, fara dezvaluirea motivelor, sau anuntarea in prealabil.

Garantia:

In cazuri de forta majora, www.littlegenius.ro va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru utilizatori pentru defectiuni pentru care www.littlegenius.ro nu este responsabil.

Limitarea raspunderii:

Cu exceptia incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, www.littlegenius.ro va fi raspunzator pentru daune fata de comercianti numai daca si in masura in care www.littlegenius.ro, reprezentantilor sai legali, directorilor executivi sau altor persoane angajate de www.littlegenius.ro in vederea executarii obligatiilor sale le este imputat a fi actionat cu intentie sau din culpa grava. In cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, www.littlegenius.ro va fi raspunzator pentru orice conduita culpabila al reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate www.littlegenius.ro in vederea executarii obligatiilor sale.

Fata de consumatori, www.littlegenius.ro va fi tinut raspunzator numai pentru actiuni savarsite cu intentie sau din culpa grava. Cu toate acestea, in cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, al intarzierii indeplinirii obligatiilor unui debitor sau in cazul in care www. littlegenius.ro este responsabil pentru imposibilitatea de executare a obligatiilor contractuale, www.littlegenius.ro va fi raspunzator pentru orice conduita culpabila a reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate de www.littlegenius.ro in vederea executarii obligatiilor sale.

Cu exceptia conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de www.littlegenius.ro in executarea obligatiilor sale, raspunderea www.littlegenius.ro va fi limitata cantitativ la daunele tipice previzibile in momentul incheierii contractului.

O raspundere pentru compensarea unei daune indirecte, in special pentru castigul nerealizat, va fi acordata numai in cazul conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de www.littlegenius.ro in vederea executarii obligatiilor sale.

Excluderile si limitarile de raspundere de mai sus fata de comercianti sau consumatori nu vor fi aplicabile nici in cazul garantiilor specifice acordate de www.littlegenius.ro, nici in cazul daunelor rezultate din atingeri aduse vietii sau sanatatii sau al incalcarii prevederilor legale obligatorii.

Dreptul de autor si drepturile de utilizare:

Toate datele, informatiile, siglele companiilor, textele, programele si imaginile articolelor inserate pe pagina web www.littlegenius.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioara si utilizarea de catre terti in orice fel de medii nu sunt permise.

Protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www. littlegenius.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate (reclama, marketing, publicitate, statistica), datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite un email pe adresa office@littlegenius.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.